Evighetsrosor


-Unique Flower-Evighetsrosor från Unique Flower kan å andra sidan, hanteras och njutas av, en mycket längre period.


Du kan förvänta dig att evighetsrosorna håller i ca 1-3 år, om de placeras i en vas eller på en hylla.

Om du väljer att förvara blommorna i en försluten låda, kan de hålla ännu längre - upp till 5 år!


Du kan alltså använda dina bevarade rosor på fler sätt än bara i en vas.
-Vetenskap & Teknologi-
Rosorna är 100% äkta och har gått igenom en säker revolutionerande teknik som utvecklats av trädgårdsodlingsexperter. Med hjälp av en blandning av glycerin och andra växtelement återfuktas rosen från stammen till kronbladen. Processen pågår några dagar vilket gör de flexibla och naturliga. De må se ut som att de gjorda av silke eller annat material på avstånd men så är alltså inte fallet.


Det är viktigt att skörda rosorna när de är som vackrast, för att bevara dem på rätt sätt.


Processen att bevara rosor är väldigt annorlunda gentemot att torka dem. När du torkar en blomma, hänger den vanligtvis upp och ner i flera dagar för att torka ut blomningen och stammen. Rosorna är torkade efter några dagar eller veckor, och resultatet blir en bukett som är skör, saknar sin livfulla färg och är bräcklig.


Skillnaden mellan livslängden för torkade rosor och bevarade rosor är enastående. Eftersom torkade rosor har blivit uttorkade, är dem inte långlivade. De går lätt sönder och tappar sina kronblad. Om de är förvarade tryggt, kan de i bästa fall hålla i flera månader, men om de oavsiktligt blir vidrörda eller förflyttade, får du snarare en röra än en bukett.
© Copyright Unique Flower Gothenburg 2018 @ All Rights Reserved.